Piese de origine

Piesa de origine Skoda — este rezultatul cercetărilor şi inovaţiilor tehnologice. Ea a fost elaborată special pentru a susţine toate testele la care este supusă în cadrul laboratoarelor şi centrelor de testare Skoda. Piesa de origine skoda garantează menţinerea ideală a stării automobilelor Skoda.

 5 CAUZE, DE CE TREBUIE SĂ ALEGEŢI PIESE DE ORIGINE SKODA

SECURITATEA
În fiecare an se efectuează mii de teste modulate la calculator cu scopul de a testa caracteristicile tehnice ale pieselor de schimb, fiabilitatea şi elasticitatea lor, pentru a îmbunătăţi securitatea pasivă şi activă a automobilelor.

                            

MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
Skoda permanent studiză posibilitatea utilizării materialelor reciclabile şi a tehnologiilor ecologice de producere.

INOVAŢII
Skoda  în fiecare an înregistrează sute de brevete de invenţie. Aceste invenţii sînt implimentate în producerea de automobile astfel în cît fiecare model nou este echipat cu sisteme performante de siguranţă, motorizări şi transmisii ce asigură un consum mic de combustibil.

CALITATEA
Inginerii şi specialiştii tehnici monitorizează permanent selectarea materialelor, procesul tehnologic de producere şi procesul de testare pentru a îmbunătăţi permanent calitatea produselor Skoda.

DESIGN
Orice piesă Skoda are forma ideală ce asigură proprietăţi aerodinamice sporite. Totodată sînt proiectate pentru a minimaliza timpul de demontare-montare în procesul de reparaţie.

Verificarea stocului si prețului este posibilă aici http://service-auto.md/price/ 

Anunt! Lichidare de stoc a pieselor auto de schimb pentru automobilele produse în anii 1995 – 2010!http://daac-hermes.md/news.aspx?id=23870

Comments are closed.