Piese de origine

Piesa de origine Renault — este rezultatul cercetărilor şi inovaţiilor tehnologice. Ea a fost elaborată special pentru a susţine toate testele la care este supusă în cadrul laboratoarelor şi centrelor de testare Renault. Piesa de origine Renault garantează menţinerea ideală a stării automobilelo Renault.

 5 CAUZE, DE CE TREBUIE SĂ ALEGEŢI PIESE DE ORIGINE RENAULT

SECURITATEA
În fiecare an se efectuează circa 400 teste reale şi mii de teste modulate la calculator cu scopul de a testa caracteristicile tehnice ale pieselor de schimb, fiabilitatea şi elasticitatea lor, pentru a îmbunătăţi securitatea pasivă şi activă a automobilelor.

MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
Renault permanent studiză posibilitatea utilizării materialelor reciclabile şi a tehnologiilor ecologice de producere.

INOVAŢII
Renault  în fiecare an înregistrează circa 700 brevete de invenţie. Aceste invenţii sînt implimentate în producerea de automobile astfel în cît fiecare model nou este echipat cu sisteme performante de siguranţă, motorizări şi transmisii ce asigură un consum mic de combustibil.

CALITATEA
600 ingineri şi specialişti monitorizează permanent selectarea materialelor, procesul tehnologic de producere şi procesul de testare pentru a îmbunătăţi permanent calitatea produselor RENAULT.

DESIGN
Orice piesă Renault are forma ideală ce asigură proprietăţi aerodinamice sporite. Totodată sînt proiectate pentru a minimaliza timpul de demontare-montare în procesul de reparaţie.

Comments are closed.