Informație

Compania DAAC Hermes are plăcerea de a aduce la cunoștința clienților săi și a tututror automobiliștilor din republică despre releas-ul aplicației mobile, menite să simplifice procesul de programare la service-urile sau spălătoriile noastre auto.

Aplicația funcționează pe cele mai populare platforme mobile – Android și iOS, are o interfață simplă și explicită, permite clientului să economisească timp, să simplifice soluționarea problemelor tehnice ale mașinii și să fie la curent cu noutățile și acțiunile de ultimă oră ale Companiei.

Dacă aveți un automobil, aplicația DAAC Hermes Vă este absolut necesară!

Instalați-o pe smartfonul sau tableta Dvs. și ea va deveni un instrument inseparabil în mîinile Dvs. atunci cînd va fi necesară deservirea tehnică a automobilului.

Cu aplicația DAAC Hermes puteți găsi cel mai apropiat autoservice, care deservește automobilele de marca respectivă, sau vă puteți programa la spălătoria auto.

Dacă ați lăsat automobilul la autoservice, nu va mai trebui să telefonați, pentru a aminti de existența Dvs. – grație opțiunii «Panoul eliberării automobilelor», veți ști exact cînd va fi gata mașina Dvs.

Dacă pana s-a întîmplat în timpul unei călătorii , nu telefonați prietenilor sau la informații pentru a afla numărul de telefon al serviciului respectiv – opțiunea «Chemări urgente», vă oferă numerele de telefon ale tuturor serviciilor necesare și ale autoservice-urilor companiei.

Puteți descărca aplicația de pe Google Play market sau Apple store.

Comments are closed.