Descoperă avantajele Pieselor Originale Ford

Nu lua decizii greşite

Noi construim piesele noastre de schimb la aceleaşi standarde înalte ca şi maşinile noastre. Pentru că, având mai bine de 100 de ani de experienţă în construcţia de maşini, ştim cât este de important să îţi păstrezi autoturismul tău Ford 100% original, pentru a asigura siguranţa pasagerilor.

Nu lua decizii greşite – alege siguranţa cu Piese Originale Ford.

Siguranţă

Suntem hotărâţi să ne asigurăm că autoturismul tău Ford oferă protecţie optimă atât pentru pasageri cât şi pentru pietoni. Astfel, Piesele Originale Ford sunt concepute, construite şi testate să îndeplinească şi să depăşească standardele stabilite de siguranţă şi

cerinţele pentru omologare.

De exemplu, teste independente comparative efectuate de Motor Industry Research Association (MIRA) în numele Ford Europa în 2006 demonstrează că riscurile de vătămare în cazul unei coliziuni cu un pieton sunt cu până la 17% mai mari în cazul unei capote similare care ne-a copiat.
Performanţă
Toate piesele autoturismului tău Ford sunt concepute să conlucreze pentru performanţe optime, confort deplin şi eficienţă maximă a consumului. Acest lucru este valabil şi
pentru Piesele Originale Ford care sunt construite urmând aceleaşi specificaţii stricte ca şi piesele montate în fabrică.
Calitate
Standardele ridicate de design şi construcţie ale Pieselor Originale Ford asigură compatibilitatea şi gradul ridicat de finisare al acestora, fiabilitatea precum şi performanţa lor. Acestea sunt concepute pentru a se potrivi perfect, fără a fi forţate, fără interstiţii sau distorsiuni, oferind acelaşi grad de finisare ca piesele folosite pe linia de producţie.

Valoare
Păstreză Fordul tău 100% Ford, astfel şi viitorii proprietari vor fi bucuroşi. Dacă îţi vinzi vehiculul, potenţialii cumpărători vor fi satisfăcuţi să audă că ai folosit numai Piese Originale Ford. Este o asigurare în plus, pentru care vor fi dispuşi să plătească mai mult.

 

Identificare
Puteţi depista o Piesă Originală Ford după marca afişată. Marca noastră înregistrată este deseori expusă într-o poziţie care o scoate în evidenţă.
Garanţie

Fie că este vorba de asigurare de service, reparaţii sau tinichigerie, sau de alegerea de Accesorii Ford, Garanţia Ford îţi oferă linişte deplină pentru o perioadă de până la doi ani. Toate reparaţiile sunt făcute în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Mai mult, dacă te decizii să-ţi vinzi Fordul, garanţia transferabilă este un beneficiu suplimentar pentru noul proprietar.

Garanţia anti-perforare de la Ford pentru întregul vehicul rămâne valabilă numai dacă se folosesc Piese Originale Ford pentru reparaţii.

Verificarea stocului si prețului este posibilă aici http://service-auto.md/price/ 

Anunt! Lichidare de stoc a pieselor auto de schimb pentru automobilele produse în anii 1995 – 2010!http://daac-hermes.md/news.aspx?id=23870

Comments are closed.